Sprekers PRINTinspiration & Awards

Sprekers 2024

Probo PRINTinspiration

Douwe Pieter van der Galiën & Leon van der Meer

Krijg een vooruitblik op de ontwikkeling van de komende jaren, waar enorm veel grafische kansen liggen in een snel veranderende markt. Probo-directeur Leon van der Meer en Commercieel Directeur Douwe Pieter van der Galiën delen tijdens de PRINTinspiration & Awards exclusief de belangrijkste resultaten uit het investeerders-onderzoek "De toekomst binnen de wereld van visuele communicatie in print". Blijf voorop lopen in de markt en mis deze niet!

Joris van Zoelen Synergie PRINTinspiration

Joris van Zoelen

"Het kan wél, we gaan ontdekken hoe". Dat is de optimistische benadering van Organisatiestrateeg en  spreker Joris van Zoelen. Hij is gefascineerd door wat mensen samen kunnen creëren en gedreven om te bouwen aan een wereld waarin organisaties succesvol zijn in purpose en profit. Combineer dit met kennis van de grafische branche en een realistische visie en je hebt een inspirerende sessie die waardevol is voor elke organisatie. Ben jij er ook bij?

Dominique Schreinemachers - copyright cleared

Dominique Schreinemachers

Teamwork, communicatie en mentale weerbaarheid zijn voor elke organisatie van belang. Militair vlieger van de Luchtmacht Dominique Schreinemachers leert je daar op een andere manier naar kijken. Met de mix van discipline, aanpassingsvermogen en een diepgaand begrip van menselijk gedrag, is ze in staat individuen boven zichzelf uit te laten stijgen. Zo weet ze haarscherp uit te leggen in welke details de kracht van ieder persoon of team kan liggen. Laat je een uur lang inspireren en neem deze unieke lessen mee in je organisatie!