14 oktober 2024
Singer Laren
11.30-17.30 uur
Presentatie: Renze Klamer

PRINTinspiration & Awards

PRINTinspiration & Awards is een nieuw evenement van PRINTmatters, dat helemaal draait om de toekomst van print. Je vindt er de inspirerende sessies van een congres, gecombineerd met de spanning van een award-uitreiking en je ontmoet vakgenoten tijdens de netwerkborrel. Als jij wilt weten hoe de toekomst van printmedia eruit gaat zien en hoe jij daar als print-professional vorm aan kunt geven, kom dan op 14 oktober 2024 naar het sfeervolle Singer Theater in Laren!

Pre-registratie

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor PRINTinspiration op 14 oktober 2024 in het Singer Theater in Laren. Wil je horen wanneer de ticketverkoop van start gaat? Als je jouw mailadres achterlaat, ontvang jij als eerste bericht.

Ja, ik hoor graag wanneer de ticketverkoop start!

Waarom je PRINTinspiration & Awards niet mag missen

Inspiratie
Een middag vol inspiratie, infotainment en een aansluitende netwerkborrel. Leerzaam én waardevol!
Award uitreiking
Met een Award naar huis gaan, daar kun je trots op zijn! Hiermee krijgt jouw bedrijf of product de erkenning die het verdient.
Netwerken
PRINTinspiration is het uitgelezen moment om je netwerk uit te breiden en bestaande relaties te ontmoeten.
 

Sprekers

Probo PRINTinspiration

Douwe Pieter van der Galiën  & Leon van der Meer

Krijg een vooruitblik op de ontwikkeling van de komende jaren, waar enorm veel grafische kansen liggen in een snel veranderende markt. Probo-directeur Leon van der Meer en Commercieel Directeur Douwe Pieter van der Galiën delen tijdens de PRINTinspiration & Awards exclusief de belangrijkste resultaten uit het investeerders-onderzoek "De toekomst binnen de wereld van visuele communicatie in print". Blijf voorop lopen in de markt en mis deze niet!

Joris van Zoelen Synergie PRINTinspiration

Joris van Zoelen

"Het kan wél, we gaan ontdekken hoe". Dat is de optimistische benadering van Organisatiestrateeg en spreker Joris van Zoelen. Hij is gefascineerd door wat mensen samen kunnen creëren en gedreven om te bouwen aan een wereld waarin organisaties succesvol zijn in purpose en profit. Combineer dit met kennis van de grafische branche en een realistische visie en je hebt een inspirerende sessie die waardevol is voor elke organisatie. Ben jij er ook bij?


Dominique Schreinemachers - copyright cleared

Dominique Schreinemachers

Teamwork, communicatie en mentale weerbaarheid zijn voor elke organisatie van belang. Militair vlieger van de Luchtmacht Dominique Schreinemachers leert je daar op een andere manier naar kijken. Met de mix van discipline, aanpassingsvermogen en een diepgaand begrip van menselijk gedrag, is ze in staat individuen boven zichzelf uit te laten stijgen. Zo weet ze haarscherp uit te leggen in welke details de kracht van ieder persoon of team kan liggen. Laat je een uur lang inspireren en neem deze unieke lessen mee in je organisatie!

Presentatie

Programma

Sprekers 2024

Douwe Pieter van der Galiën & Leon van der Meer
Directeur Probo Leon van der Meer deelt samen met Commercieel Directeur Douwe Pieter van der Galiën exclusief voor PRINTmatters de belangrijkste resultaten uit investeerders onderzoek: "De toekomst binnen de wereld van visuele communicatie in print". Een vooruitblik op de ontwikkeling van de komende jaren, waar enorm veel grafische kansen liggen in een snel veranderende markt.
Joris van Zoelen
Joris van Zoelen is gefascineerd door wat mensen samen kunnen creëren, en gedreven om te bouwen aan een wereld waarin organisaties succesvol zijn in purpose en profit. Hij combineert een optimistische benadering (‘het kan wél, we gaan ontdekken hoe’) met kennis van de grafische branche en een realistische visie op de ontwikkelkracht van organisaties en de markt.
Dominique Schreinemachers
Dominique Schreinemachers is één van de weinige vrouwelijke militair vliegers van de Luchtmacht, mediator en gedragsbeïnvloedingspsycholoog. Haar schat aan ervaringen vormt de inspiratiebron voor haar uitzonderlijke speeches. Ze weet je te boeien en emotioneel te raken als ze vertelt over haar bizarre opleidingen en uitzendingen. Met on top of it all het verhaal dat haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban en ze dit maar ternauwernood wist te overleven. Dominique leert je op een andere manier kijken naar het leven, naar elkaar, naar je team en vooral naar jezelf.

Presentator

Renze Klamer
Presentatie door Renze Klamer, bekend van de RTL4-talkshow Renze op Zondag.
Foyer 2
pr zaalsfeer
Voorzijde entree

PRINTmatters Awards

Om de kwaliteit, professionaliteit en creativiteit van printmedia-ondernemers in de spotlights te zetten, worden op 14 oktober 2024 voor het eerst de PRINTmatters Awards uitgereikt. Printmedia-bedrijven kunnen deelnemen aan verschillende categorieën. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Alle inzendingen worden door een vakjury beoordeeld en ontvangen een jury-verslag. Een inzending levert daarmee dus sowieso waardevolle feedback op. De bekendmaking van de winnaars en de award-uitreiking vindt op 14 oktober plaats tijdens PRINTinspiration & Awards.

Categorieën PRINTmatters Awards 2024

 

Deelname- en juryproces

1
Inzending
Is er een printmedia-product waarvan jij vindt dat het een award verdient? Wil je jouw onderneming of product inschrijven? Of is er een bedrijf waarmee je samenwerkt dat je wilt nomineren? Inschrijven kan tot 15 augustus 2024. Het uploaden van beeldmateriaal en aanleveren van teksten kan eenvoudig via het inschrijfformulier.
2
Jury-beoordeling
De vakkundige jury komt bij elkaar om alle inzendingen te beoordelen. De jury selecteert de genomineerden en uiteindelijke winnaars op basis van vastgestelde criteria. Iedere inzending ontvangt een jury-verslag met waardevolle feedback.
3
Bekendmaking
De genomineerde inzendingen worden medio september 2024 bekendgemaakt. Tijdens PRINTinspiration & Awards op 14 oktober worden de uiteindelijke categorie-winnaars bekendgemaakt. Zij mogen de PRINTmatters Award in ontvangst nemen.
 

Jury 2024

 

Powered by

Probo klein
kyocera
probook_logo
VIGC Logo
dataline
Dienstencentrum Logo
SDD-Logo-1
GOC-logo-creatieve-sector-1
FESPA-nederland
Durst_Logo_RGB_0_0_0_120mm_width
Abonnementenland (1)
PIXIA_logo_paars_transparant