Eindredacteur

Gezocht: spin in het web met uitstekend taalgevoel

Ben jij de nieuwe eindredacteur van het horecaplatform Entree?

Als eindredacteur bij het horecaplatform Entree (print & digital) ben je de spin in het web bij de productie van goed scorende content die we via onze kanalen (print & online) beschikbaar maken voor meer dan 50.000 horecaprofessionals.

Heb je een uitstekend taalgevoel en een vlotte pen? Weet je content perfect af te stemmen op de doelgroep en optimaal af te stemmen op het kanaal? Vind je het leuk om het redigeren van bestaande teksten af te wisselen met zelf geschreven content? Geeft het je een kick als jouw content goed gelezen wordt? Ben je een echt organisatietalent? Lees dan vooral verder.

Entree, het succesvolle horecaplatform, zoekt een eindredacteur digital en print. De content voor print lever je perfect, compleet met beeld aan bij de studio en je begeleidt de opmaak van de artikelen. Je zorgt dat de auteurs (zowel freelance als intern) zich aan hun briefing houden en op tijd hun content aanleveren. Natuurlijk zorg je dat de fotograaf op tijd zijn beeld levert. Jij zorgt dat je tekst en beeld de lezer raakt.

Je weet diezelfde content zo te herschrijven/bewerken dat die ook op onze digitale kanalen impact heeft. Daarnaast vind je het een uitdaging om ook zelf content te maken, ook content die we voor partners maken. Hun succes is jouw succes.

Je werkt in een gepassioneerd team aan onze mediakanalen en events.

Wat we vragen:

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met het redigeren van teksten
  • Expertise met de diverse sociale media
  • Ervaring met Word, InCopy, Photoshop
  • Je hebt b2b ervaring en weet hoe te schakelen tussen sales, adverteerders en redactie.
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van techniek, data en distributie.

Wat we bieden:

Een uitdagende job met ruimte voor eigen initiatief.

Een marktconform salaris

Over ManagementMedia

ManagementMedia is een succesvolle B2B uitgeverij met contentplatformen en events in horeca, print en verpakkingsindustrie. Het horecaplatform Entree is een begrip. Het glossy magazine wordt gelezen en gewaardeerd door horecaprofessionals en de Entree Awards zijn een jaarlijks hoogtepunt in de horecabranche

www.entreemagazine.nl

Heb je interesse?

Neem dan contact op met gerard.molenaar@managementmedia.nl.