NIEUWS

Ben jij die gedreven en enthousiaste collega die ons salesteam komt versterken? Wij zoeken een Junior Accountmanager (m/v) die commercieel én communicatief sterk is en bedreven is in (telefonische) verkoop.

ManagementMedia BV is een B-to-B uitgeverij met sterke titels voor professionals in de grafische en verpakkings industrie en in de Horeca. Sinds 2013 wordt Entree Magazine uitgegeven in de Horeca en is dit vakblad uitgegroeid tot het grootste in de branche met een maandelijkse oplage van 24.000 exemplaren. Het magazine richt zich op de professionele horeca ondernemer waarvoor wij kwalitatief hoogwaardige vakinformatie bieden vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites en events.

Voor het salesteam van Entree met daaraan gekoppeld de Entree Hospitality & Style Awards zijn we op zoek naar gedreven en talentvolle gepassioneerde:

Junior Accountmanager (fulltime)

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een flinke portie overtuiging en verkoopkracht waarmee je multimediale oplossingen aan de verschillende toeleveranciers van de horeca biedt. Denk hierbij aan branding in zowel print als online en sponsoring van events. Ook beschik je over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en je bent resultaatgericht. Voor de telefonische verkoop beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je assertief. Je hebt interesse in of affiniteit met de horeca sector, je bent enthousiast en positief ingesteld. Je laat je niet zo maar uit het veld slaan. Bij voorkeur heb je al commerciële ervaring. De ontwikkelingen binnen de horeca volg je met belangstelling. Door jouw HBO werk- en denkniveau heb je de gewenste salesvaardigheden snel onder de knie.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische branche met groeimogelijkheden binnen een hecht team. Een prettige en informele werksfeer binnen een groeiend magazine.

Ben jij het commerciële talent waarnaar wij op zoek zijn?
Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met cv per e-mail naar mike.velleman@managementmedia.nl. Kijk voor meer informatie over ons op www.managementmedia.nl of op www.entreemagazine.nl of neem contact op met Mike Velleman, uitgever, 035-6232756.

Deze vacature is inmiddels vervuld.

 

Nog geen reacties